Nye vinduer i flot håndlavet design

Skal du have nye vinduer i din bolig i Allerød, Helsinge, Hillerød eller Fredensborg? Er de gamle vinduer ved at være kedelige og slidte? Gennem mange år har jeg udviklet design af nye vinduer, til at være mit speciale, hvorfor du kan komme til mig, hvis du ønsker at få nye vinduer i din bolig. 

Hos mig, kan du få dem fremstillet i mange forskellige materialer og farver, med et helt unikt udseende, som kun du får, i din bolig.

Sætter du pris på at eje noget enestående, der pryder din bolig, er jeg parat til at se på dit hus med henblik på at designe nogle virkelig flotte vinduer. Lad os sammen tage en snak om, hvad du kunne tænke dig, så skal vi nok finde, den perfekte løsning til dig.

Eksklusive, nye vinduer i høj kvalitet

Hvorfor have vinduer, der er masseproduceret og som ligner alle andres? Med afsæt i at skabe noget værdifuldt til din bolig, som tager sig godt ud, kan du få nogle nye vinduer, som er eksklusive og unikke.​

Alle materialer er i høj kvalitet, da det er sådan, jeg arbejder. Alt skal være perfekt, og det skal være holdbart og slidstærkt.

Det danske vejr er særdeles hårdt for vinduer, og det kan være svært at vedligeholde dem, så de ser pæne ud i mange år. 

Jeg er specialist i nye vinduer til alle typer boliger, hvor husejerne ønsker at få nogle vinduer, der lægges mærke til, eller er anderledes.

Spar penge på varmeregningen med energirigtige ruder

Nye vinduer kan spare dig mange penge på varmebudgettet. Har du ældre vinduer, hvor fugerne er utætte, siver varmen typisk ud, og det er svært at opretholde et godt indeklima. Det kan du med mine vinduer. 

Så lad os tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Du kan kontakte mig på telefon 48 24 03 00 eller skriv til e-mail hillerod-glarmesteren@mail.dk. Jeg ser frem til at høre om dit projekt.​

​Hillerød Glarmesteren ApS

Frejasvej 7,3400 Hillerød

CVR: 30274083

Kontaktoplysninger:

Åbningstider:

Tirsdag til Torsdag: 12-17.00

Fredag: 10-16, Lørdag: 10-13

Medlem af:

Glarmesterlaugets

garantiordning