Rammer i flot design til billeder eller vinduer

Søger du nye rammer til dine billeder, men er det svært at finde noget, der passer helt nøjagtigt? Eller er du ude efter rammer til dine vinduer? Gennem årene har jeg designet mange rammer til billeder og vinduer af forskellig karakter, til kvalitetsbevidste købere i Allerød, Helsinge, Hillerød og Fredensborg. 

Der er mange, der gerne vil have noget helt unikt og enestående i stedet for masseproducerede emner - og det kan jeg give dem. Så skal du have nye rammer, kan jeg hjælpe dig.

Noget af det vigtigste, i forhold til at skabe en flot ramme, er kvaliteten af de materialer, der anvendes. Jeg arbejder både i træ og metal, hvorfor du kan få nogle helt specielle rammer til både billeder og vinduer, som ingen andre har. Alt er i høj kvalitet.

Unikke rammer til billeder og vinduer

Skal du have rammer til vinduer eller billeder, kan jeg hjælpe dig. Har du præferencer inden for materialer, eller vil du have en fagmands vurdering og indsigt, til at give dig inspiration.​

Jeg hjælper mange boligejere med rammer i høj kvalitet, hvor de har mulighed for at få noget, som ikke er set før. Er du interesseret i at tale om dine muligheder?

Jeg tager mig god tid til mine kunder, da en tæt dialog, ofte er det bedste middel til et flot resultat, som lever op til kundens forventninger og ønsker. 

Så kontakt mig, hvis du skal have hjælp fra en professionel fagmand.

Få et tilbud på din opgave med specialdesign

Er du interesseret i at høre om, hvad jeg kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte mig for nærmere aftale, eller et tilbud på din opgave. 

Jeg ser frem til at høre om dine tanker og idéer, så skal vi nok finde den ideelle løsning til dig.

Kontakt mig på telefon 48 24 03 00 eller skriv til e-mail hillerod-glarmesteren@mail.dk, så tager vi en uforpligtende snak.​

​​Kig ind i Rammehuset med dit:

  • ​maleri
  • litografi
  • plakat
  • broder
  • stoftryk
  • foto
  • spejle
  • andet

​Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige indramnings løsning.​​

​Hillerød Glarmesteren ApS

Frejasvej 7,3400 Hillerød

CVR: 30274083

Kontaktoplysninger:

Åbningstider:

Tirsdag til Torsdag: 12-17.00

Fredag: 10-16, Lørdag: 10-13

Medlem af:

Glarmesterlaugets

garantiordning