Telefon: ​​48 24 03 00 | maiL: hillerod-glarmesteren@mail.dk  fb

Billedindramning i flot kvalitet

Billedindramning kan gøres på mange måder. I mere end 35 år har jeg glædet et væld af tilfredse kunder i Allerød, Helsinge, Hillerød og Fredensborg med flotte indramninger af billeder. 

Den rigtige ramme kan gøre et billede smukkere. Jeg har en stor knowhow inden for glas og anvendelse heraf, hvorfor jeg forstår, hvad der går godt sammen. Har du en plakat, litografi eller måske et broderi, du ønsker indrammet, kan jeg hjælpe dig til et flot og succesfuldt resultat. 

Jeg sætter en ære i at udvælge den helt rette ramme til et billede, da en billedindramning kan gøre stor forskel, hvis den formår at fremhæve billedets karakter.

Professionel billedindramning i gode kvalitetsmaterialer

En forkert ramme får et billede til at forsvinde. Det kræver viden og erfaring at finde en billedindramning, der rammer hovedet på sømmet - og det kan jeg garantere dig for, at jeg ved, hvordan man gør.​

Jeg går meget op i, selv de mindste detaljer, da jeg er perfektionistisk. Det betyder også, at jeg ikke går på kompromis med kvaliteten af mit arbejde, da det i sidste ende handler om det indtryk, man får ved at se på et billede. 

Med en billedramme i høj kvalitet bevarer rammen, looket, i længere tid, og du får en billedindramning, der ikke falmer og ser slidt ud.

Få et godt tilbud på indramning af dit billede

Om du har ét eller flere billeder er ikke afgørende. Jeg tager mig med glæde af alle opgaver, da det er min store passion og hobby, som jeg har formået at gøre til min levevej.

Har du brug for en fagspecialist, til at hjælpe dig med, at finde den helt perfekte ramme til et billede? 

Så er du velkommen til at kontakte mig på telefon 48 24 03 00 eller skrive til e-mail hillerod-glarmesteren@mail.dk. Billedindramning er nemlig det, jeg gør allerbedst.​

​Hillerød Glarmesteren ApS

Frejasvej 7,3400 Hillerød

CVR: 30274083

Kontaktoplysninger:

Åbningstider:

Tirsdag til Torsdag: 12-17.00

Fredag: 12-16, Lørdag: 10-13

Medlem af:

Glarmesterlaugets

garantiordning