Brusedør med flere mønstre og beslag

Har du en brusedør, du ønsker i et anderledes udseende, er jeg specialist i at skabe nye, flotte brusedøre, i forskellige typer glas, med særlige mønstre og beslag. 

Jeg kører primært i Allerød, Helsinge, Hillerød og Fredensborg, hvor jeg servicerer kvalitetsbevidste kunder med en nydelig brusedør efter eget ønske.

​Brusedøre er den eksklusive og æstetiske detalje, der fuldender badeværelset. Glasset kan være både klart, gennemfarvet, sandblæst eller mønstret og kan leveres i alle tænkelige former. Jeg har mange års erfaring og ekspertise, med at skabe helt nyt udseender, som tager sig rigtig godt ud.

​                                              

Flot brusedør i forskellige designs og farver

En brusedør kan kombineres med beslag og hængsler i mange forskellige designs og farver, som for eksempel mat, blankkrom, alulakeret, rustfri, messing samt mange andre. Med disse kombinationsmuligheder er det næsten kun fantasien, der sætter grænser. 

Har du et særligt ønske til, hvordan din brusedør skal se ud, er jeg meget imødekommende i forhold til at skabe det, du har i tankerne.

Jeg har selv en masse gode input baseret på mange års erfaring, du kan trække på, hvis du ikke har en idé, men blot ønsker forandring. 

Kig ind i butikken eller ring og lad os vejlede dig i udformningen af din brusedør. Brusedørene kan kombineres i flere forskellige mønstre, beslag og hængsler, så det er helt op til dig, hvordan din dør skal se ud.

Få en god pris på din nye dør til brusekabinen

Ønsker du at få et godt tilbud, eller høre mere om, hvad en brusedør kan laves til, tager jeg gerne en snak med dig om, hvad du helt konkret kunne ønske dig. 

Alt, jeg udfører, er i høj kvalitet - og jeg har naturligvis det nuværende badeværelsesmiljø i tankerne, når jeg designer din brusedør.

Kontakt mig for aftale af tid eller for at høre om mine priser, eller andet på telefon 48 24 03 00. Du kan også skrive til e-mail hillerod-glarmesteren@mail.dk

​Hillerød Glarmesteren ApS

Frejasvej 7,3400 Hillerød

CVR: 30274083

Kontaktoplysninger:

Åbningstider:

Tirsdag til Torsdag: 12-17.00

Fredag: 10-16, Lørdag: 10-13

Medlem af:

Glarmesterlaugets

garantiordning