Telefon: ​​48 24 03 00 | maiL: hillerod-glarmesteren@mail.dk  fb

Indramning af billeder – få billedindramning i absolut topkvalitet

En billedindramning kan gøre stor forskel, hvis den formår at fremhæve billedets karakter. Hillerød Glarmesteren sætter en ære i at skabe den helt rigtige ramme, der passer perfekt til dit billede.


Billedindramning kan gøres på mange måder. I mere end 35 år har Hillerød Glarmesteren glædet mange begejstrede kunder i Nordsjælland og resten af landet med flotte indramninger af billeder. 

​Billedindramning med stil og klasse

Den rigtige ramme kan gøre et billede smukkere. Har du en plakat, litografi eller måske et broderi, du ønsker indrammet? Vi har en stor knowhow inden for glas og indramning af billeder, og kan hjælpe dig til et flot og stilfuldt resultat. 

Professionel billedindramning i gode kvalitetsmaterialer

En professionel indramning i materialer af høj kvalitet kan holde i mange år. Vi går meget op i kvaliteten af vores arbejde, og vi gør alt for at have glade og tilfredse kunder – hver gang. 

Få et godt tilbud på indramning af billeder

Har du brug for en fagspecialist til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte ramme til et billede? Indramning af billeder er vores helt store speciale. Kontakt os på telefon 48 24 03 00 eller send en e-mail til hillerod-glarmesteren@mail.dk


Vi hjælper kunder fra hele Nordsjælland, blandt andet fra Allerød, Helsinge, Hillerød og Fredensborg.

​Hillerød Glarmesteren ApS

Kontaktoplysninger:

Åbningstider:

Tirsdag til Torsdag: 12-17.00

Fredag: 12-16, Lørdag: 10-13

Medlem af:

Glarmesterlaugets

garantiordning