Telefon: ​​48 24 03 00 | maiL: hillerod-glarmesteren@mail.dk  fb

Brusedøre og brusekabiner efter mål

Brusedøre er den eksklusive og æstetiske detalje, der fuldender badeværelset. Glasset kan for eksempel være klart, gennemfarvet, sandblæst eller mønstret, og kan leveres i alle tænkelige former.

​Tilpassede brusekabiner efter mål

Er du på jagt efter en ny brusekabine, har Hillerød Glarmesteren et overdådigt udvalg i kvalitetsløsninger, der er tilpasset specielt til dig. Du kan vælge mellem alskens forskellige størrelser og materialer, hvor design og bekvemmelighed er i top.

Brusedøre kan kombineres med beslag og hængsler i mange forskellige farver, udformninger og materialer, for eksempel, alulakeret, rustfrit, messing, mat eller blank krom og meget andet.

Med disse kombinationsmuligheder er det næsten kun fantasien der sætter grænser, når du skal vælge en ny brusedør eller brusekabine.

​Få mere information om vores ydelser

Kig ind i butikken og lad dig inspirere, eller ring og lad os vejlede dig i udformningen af din brusedør. Hillerød Glarmesteren dækker hele Nordsjælland, blandt andet Helsinge, Fredensborg og Allerød.

Du kan også kontakte os på telefon 48 24 03 00 eller sende en e-mail til hillerod-glarmesteren@mail.dk og høre mere om brusedøre og brusekabiner efter mål. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

​Hillerød Glarmesteren ApS

Frejasvej 7,3400 Hillerød

CVR: 30274083

Kontaktoplysninger:

Åbningstider:

Tirsdag til Torsdag: 12-17.00

Fredag: 12-16, Lørdag: 10-13

Medlem af:

Glarmesterlaugets

garantiordning