Telefon: ​​48 24 03 00 | maiL: hillerod-glarmesteren@mail.dk  fb

Energiruder holder effektivt på varmen

Hillerød Glarmesteren er specialist i energiruder og termoruder. Benyt dig af vores store erfaring og ekspertise, når ruderne skal udskiftes, eller helt nye vinduer opsættes. Vi dækker hele Nordsjælland, blandt andet Hillerød, Fredensborg, Allerød og Helsinge.

Udskift glas/termoruder til energiruder og udnyt håndværkerfradraget

De nye energiruder leverer en optimal isolering, så du lettere kan holde temperaturen oppe og din varmeregning nede. Skal du skal have skiftet en eller flere ruder, kan det derfor være en god idé at overveje at få monteret energiruder, der har en 3 gange så effektiv isoleringsevne og holder godt på varmen i forhold til almindelige termoruder.

Hillerød Glarmesteren kan naturligvis tilbyde alle de nyeste teknologier inden for energiruder, termoruder, sikringsglas og funktionsglas, der virker selvrensende, støjdæmpende eller solafskærmende.

Ring til os og få et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi rådgiver gerne om hvilke energiruder, der egner sig bedst til dit hjem eller din virksomhed.

Du kan ringe til os på telefon 48 24 03 00​ eller sende en e-mail til hillerod-glarmesteren@mail.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Bygning med almindelig termorude

En almindelig luftfyldt termorude lader solens varme slippe ind.

Men den tillader også, at stuevarmen passerer ud i det fri igen.

Bygning med energirude

Her varmer solen også rummet op. Men nu bliver varmen indenfor. ​Energiruder reflekterer ganske enkelt rumvarmen, så den bliver indenfor.

​Hillerød Glarmesteren ApS

Kontaktoplysninger:

Åbningstider:

Tirsdag til Torsdag: 12-17.00

Fredag: 12-16, Lørdag: 10-13

Medlem af:

Glarmesterlaugets

garantiordning